del TROS AL PLAT
[MENJADORS ESCOLARS ECO-LOCALS]
PRESENTACIÓ DEL PROJECTE I DEGUSTACIÓ DE PRODUCTES LOCALS : ESCOLES DEL PALLARS SOBIRÀ
Una de les línies de treball que s’està desenvolupament vol afavorir la transformació dels menús convencionals de les escoles de la comarca en menús proveïts per producció local i ecològica.
L’objectiu de la trobada és donar-vos a conèixer la proposta, ja que en breu, les escoles del Pallars Sobirà iniciaran aquest canvi en els menús de les escoles. La presentació comptarà amb un tast guiat de productes que s’elaboren al Pallars Sobirà de la mà dels seus mateixos productors: carn IGP i ecològica, embotits, formatges, iogurts, etc.
Les reunions seran:
[MENJADORS ESCOLARS ECO-LOCALS]
PRESENTACIÓ DEL PROJECTE I DEGUSTACIÓ DE PRODUCTES LOCALS : ESCOLES DEL PALLARS SOBIRÀ
Una de les línies de treball que s’està desenvolupament vol afavorir la transformació dels menús convencionals de les escoles de la comarca en menús proveïts per producció local i ecològica.
L’objectiu de la trobada és donar-vos a conèixer la proposta, ja que en breu, les escoles del Pallars Sobirà iniciaran aquest canvi en els menús de les escoles. La presentació comptarà amb un tast guiat de productes que s’elaboren al Pallars Sobirà de la mà dels seus mateixos productors: carn IGP i ecològica, embotits, formatges, iogurts, etc.
Les reunions seran:
+ Dilluns 17 de desembre a les 21 h. a Sort (Menjador Escolar)
+ Dimarts 18 de desembre a les 16h. i a les 17h. a Esterri d'Àneu (Escola Llar)
+ Dimecres 19 de desembre a les 18 h. a Llavorsí (Casal Social al Carrer de la Farga)
+ Dimecres 19 de desembre a les 18 h. a Llavorsí (Casal Social al Carrer de la Farga)
No hay comentarios:
Publicar un comentario