martes, 1 de diciembre de 2009

S'ENGEGA EL PROJECTE AIXARTELL, HORTS ESCOLARS ECOLÒGICS!!



Durant aquest curs escolar 2009-2010 s’està iniciant a totes les escoles del Pallars Sobirà el Projecte Aixartell , una aplicació didàctica d’horticultura ecològica.

Aixartell és un projecte de treball multidisciplinar on hi tenen cabuda diferents àrees del currículum escolar com llengua, matemàtiques, coneixement del medi, entre altres i que està en relació directa amb temes transversals com educació per la salut, educació al consumidor i educació mediambiental. A través de l’hort es pretén cohesionar el treball en grup i intentar relacionar l’escola amb la resta de comunitat educativa i col·lectius locals.

Per tal de garantir el bon desenvolupament del projecte s’ha creat un “grup motor” a cadascuna de les escoles, composat tant per personal docent (mestres, equip directiu centre, etc.) com per personal no docent (famílies, veïns, tècnics municipals, etc.). Aquest grup resta obert a noves incorporacions de persones amb interès en formar part d’aquest projecte, les quals es poden adreçar a les respectives escoles.


Enguany les escoles estan tenint el primer contacte amb l’hort i adaptant el seu currículum a aquesta nova iniciativa.


Esperem tenir una bona collita d’idees i hortalisses!!!

No hay comentarios: