jueves, 20 de diciembre de 2007

Menja Pallars, Menja en Pallarès, reuneix a 52 mares i pares de la comarca i 14 productors


52 mares i pares han participat a les presentacions “del Tros al Plat” que s’han portat a terme entre el 17 i 19 de desembre al Pallars Sobirà.

L’objectiu era donar a conèixer el projecte de Menjadors Eco-Locals “Menja Pallars, Menja en Pallarès”, que s’iniciarà a tots els menjadors de la comarca durant el primer trimestre de 2008.

Les reunions reuniren a 12 productors del Pallars Sobirà i 2 productors del Pallars Jussà, que presentaren els seus productes i es degustaren amb els participants (veure llistat adjunt).

Després d’aquestes reunions i un cop iniciat el 2008 es reemprendran les trobades amb els productors per mirar d’organitzar una xarxa de proveïment de productes locals.

Bones festes des del “Tros al Plat”... i amb tots els desitjos que el projecte continuï amb la mateixa direcció.


lunes, 17 de diciembre de 2007

Menjadors Eco-Locals: Presentació AMPES de tota la comarca

del TROS AL PLAT
[MENJADORS ESCOLARS ECO-LOCALS]
PRESENTACIÓ DEL PROJECTE I DEGUSTACIÓ DE PRODUCTES LOCALS : ESCOLES DEL PALLARS SOBIRÀ


Una de les línies de treball que s’està desenvolupament vol afavorir la transformació dels menús convencionals de les escoles de la comarca en menús proveïts per producció local i ecològica.

L’objectiu de la trobada és donar-vos a conèixer la proposta, ja que en breu, les escoles del Pallars Sobirà iniciaran aquest canvi en els menús de les escoles. La presentació comptarà amb un tast guiat de productes que s’elaboren al Pallars Sobirà de la mà dels seus mateixos productors: carn IGP i ecològica, embotits, formatges, iogurts, etc.

Les reunions seran:
+ Dilluns 17 de desembre a les 21 h. a Sort (Menjador Escolar)
+ Dimarts 18 de desembre a les 16h. i a les 17h. a Esterri d'Àneu (Escola Llar)
+ Dimecres 19 de desembre a les 18 h. a Llavorsí (Casal Social al Carrer de la Farga)