miércoles, 13 de febrero de 2008

del Tros al Plat viatja al Piemont Italià


Aquest proper diumenge una "expedició" de 30 persones del Pallars Sobirà viatjarà cap a Itàlia a conèixer diverses experiència al voltant de l'agricultura i la ramaderia vinculada a l'associació Slowfood.

El projecte restarà del diumenge 17 de febrer al dimecres 20 de febrer a la ciutat de Bra.


Ramaders, comerciants, restauradors i tècnics de la comarca estaran durant 4 dies per terres Italianes visitants les ciutats de Torí, Cuneo i Bra per conèixer bones pràctiques al voltant de la producció i l'alimentació de qualitat, amb l'objectiu d'obtenir coneixements aplicables a la realitat pallaresa.


Es preveuen visitar explotacions de boví, empreses de transformació càrnica associada a la carn de ruc, cellers, cooperatives de productors agrícoles, la universitat gastronòmica de bra, centres de distribució, etc.

lunes, 11 de febrero de 2008

Cursos per als monitors dels menjadors escolars

Aquest proper dijous 14 de febrer es realitzarà un curs específic adreçat als monitors i monitores dels menjadors escolars dels centres d'ensenyament de la comarca.

L'objectiu és donar-lis eines per a que puguin resoldre els petits conflictes, dubtes i preguntes durant el procés de canvi dels menús convencionals a menús eco-locals.

Aquest curs serà impartit pel cuiner Mariano Gonzalvo i els tècnics del Tros al Plat.