miércoles, 12 de marzo de 2008

Menja Pallars a la trobada de les Escoles Rurals

Aquest divendres en el marc del projecte del Tros al Plat es portarà a terme l’activitat Menja Pallars Menja Pallarès en la trobada anual de la ZER de l'Alt Pallars. Es pretén donar a conèixer als escolars de la comarca els productes locals que es fan als territori vinculats a la gastronomia local.

Aquesta activitat promoguda pel Consell Comarcal del Pallars Sobirà, comptarà en aquesta ocasió amb la col·laboració de l’Associació la Xicoia, que juntament amb el cuiner Mariano Gonzalvo i la cuinera de l’escola de Ribera portaran a terme aquest menú pallarès. Durant el dia es faran diversos tallers al voltant de l’alimentació, el consum responsable i el dialecte Pallarès.

El projecte Menja Pallars Menja Pallarès vol donar a conèixer a través de les escoles els productes artesans que es fan a la comarca, tot sensibilitzant tant a pares, mestres i alumnes, de la professió que hi ha al darrera d’aquestes produccions, dels beneficis que comporta el comerç de proximitat i de la importància de consumir els productes de la terra i de temporada.

Aquesta activitat serà emesa per a tots els nens i nenes del país a través del programa Info K del Canal 33.


El Vídeo de la cançó Menja Pallars Menja en Pallarès

Vídeo realitzat pel CEIP Llavorsí. Edició a càrrec de Dolors Rosell.