lunes, 12 de mayo de 2008

Trobada entre sector primari i allotjaments rurals de la comarca del Sobirà per establir contractes de proveïment.

El proper dimecres 21 de maig dins el projecte “del Tros al Plat” es portarà una trobada de caràcter professional entre el sector primari de la comarca del Pallars Sobirà i el sector d’establiments rurals, càmpings i albergs.

Aquesta iniciativa, pionera a les Terres de Lleida, és la tercera que es porta a terme després d’haver convocat amb èxit als restauradors i als comerços del territori. Aquestes pretenen establir contractes entre els dos sectors amb la intenció que es proveeixin mútuament i d’aquesta manera ajudar a garantir la continuació del sector primari en aquesta comarca i a la vegada vincular la qualitat dels establiments i allotjaments del territori.

Aquesta trobada està dirigida al sector dels allotjaments de la comarca del Pallars Sobirà. Per aquest motiu s’han convocat als més de 100 establiments d’allotjament del territori.

Per aquesta trobada comptarem amb l’assistència de Joan Obiols, membre de l’Escola de Capacitació de Vallestar (Alt Urgell) i responsable de la iniciativa de turisme rural TRAU, i per altra banda a en Jordi Planes, artesà, responsable de l’empresa Embotits Estamariu.

Aquest acte es portarà a terme a l’allotjament Casa Jan de Beraní de 7 a 9 de la tarda.

No hay comentarios: