viernes, 28 de marzo de 2008

l'ECA Pallars i del Tros al Plat organitzen dos cursos d'agricultura ecològica i elaboració de productes artesanals

Amb la intenció de diversificar la producció local de la comarcal del Pallars Sobirà, s'ha organitzat des de l’Escola de Capacitació Agrària del Pallars i el projecte “del Tros al Plat” dos cursos vinculats a la formació de professionals i interessats en l’agricultura ecològica i l’elaboració de productes artesans.

El primer d’Horta Ecològica es farà durant el mes de maig al Planter de Gerri de la Sal i el segon curs en Elaboració de melmelades es farà a Sort durant el mes de setembre. L’objectiu dels mateixos és contribuir en la formació de futurs professionals vinculats a l’agricultura i la ramaderia i d’aquesta manera omplir nínxols productius que ara mateix no s'han desenvolupat a la comarca.

Aquests cursos són oberts a totes aquelles persones interessades en conèixer, aplicar i desenvolupar aquestes tècniques. Els cursos són subvencionats pel Departament de Treball. Només heu de posar-vos en contacte amb l’ECA del Pallars per a inscriure-us. Allí us informaran de les condicions i horaris: aecapal.dar@gencat.cat

Descripció dels cursos:

HORTA ECOLÒGICA (GERRI DE LA SAL)
Dates: 01/05/08 – 31/05/08
Duració: 50 hores


TRANSFORMACIÓ AGROALIMENTÀRIA. PRODUCCIÓ DE MELMELADES (SORT)
Dates: 01/09/08 – 30/10/08
Duració: 40 hores

No hay comentarios: